• Ivia - pantofi copii
ยป
Despre noi

Despre Ivia - Producator Incaltaminte pentru Copii

Pantofi Copii - Incaltaminte Copii ClujAcum aproape 20 de ani, firma IVIA s-a infiintat din dorinta de a veni in ajutorul parintilor cu incaltaminte pentru copii, de cea mai buna calitate si design atractiv. Perseveranta, pasiunea pentru calitate si respectul pentru client (atat pentru cei mici cat si pentru cei mari) ne- au ajutat ca, in tot acest timp, firma IVIA sa ajunga unul dintre cei mai renumiti si de notorietate producatori de incaltaminte pentru copii din Romania.

Incaltaminte Copii din Piele Naturala - Incaltaminte Sanatoasa si de Calitate

Azi producem prin manufactura doar incaltaminte bio pentru copii, exclusiv incaltaminte copii din piele naturala atat in exterior cat si in interior pentru a oferi celor mici incaltaminte sanatoasa si de calitate superioara. In spatele designului atractiv, culorilor frumoase combinate cu gust si materialelor de cea mai buna calitate, se ascund detalii tehnice realizate prin manufactura, cu atentie deosebita pentru fiecare detaliu, care ofera copilului dumneavoastra posibilitatea formarii unui mers corect si sanatos inca de la primul pas.

Incaltaminte cu Glezna Inalta pentru un Mers Frumos si Sanatos inca de la Primii Pasi

Ivia este singurul producator din Romania care produce incaltaminte speciala pentru primii pasi ai micutului dumneavoastra. Modelele cu “glezna inalta”  sunt cele care ofera stabilitate si sustinere  piciorusului inca neformat si neobisnuit cu mersul pe jos. Talpa rigida dar foarte usoara dezobisnuieste piticul de a calca cu prepoderenta pe varful piciorusului din dorinta de a avansa cat mai mult si cat mai repede; astfel  cu toata talpa asezata corect pe podea cel mic isi va forma un mers frumos si sanatos inca de la primii pasi.
Prin multitudinea de culori folosite si design-uri variate, modelele pe care le producem special pentru un inceput corect al micutului dumneavoastra de a pasi in viata dar si  modelele de marimi mai mari cu talpa flexibila pentru copii care déjà au trecut de primii pasi, oferim o gama variata de produse si posibilitatea unei alegeri in functie de orice preferinta sau gust. Pentru ca facem manufactura, pentru ca suntem atenti la detalii, pentru ca avem tehnoligiile necesare, si pentru ca ne pasa de ceea ce facem, la IVIA va oferim  garantia ca indiferent de modelul ales acesta este unul  ortopedic, sanatos, care respecta toate normele si detaliile tehnice astfel incat sa ofere tot ce e mai bun pentru copilul dumneavoastra.  

Incaltaminte din piele pentru copii Ivia in Magazine din Toata Tara

Pe langa calitate superioara, culori vii combinate cu gust, din respect pentru cei mici, Ivia va ofera incaltaminte din piele pentru copii are preturi foarte avantajoase, fiind accesibila oricarui parinte care doreste un mers santaos si vioi pentru copilul sau.
Pentru ca sa ajungem cat mai aproape de dumneavoastra, puteti gasi produsele noastre in magazine din toata tara: Cluj, Turda, Campia Turzii, Alba Iulia, Tg. Mures, Sibiu, Brasov, Braila, Buzau, Iasi, Bacau, Vaslui, Fagaras, Bistrita, Baia Mare, Suceava, Zalau, Petrosani, Hunedoara, Tg. Jiu, Craiova, Eforie.
Va asteptam cu drag!

Update cookies preferences