• Ivia - pantofi copii
ยป
Livrare

Livrare Incaltaminte Copii - Producator Incaltaminte pentru Copii Ivia

CONDITII DE LIVRARE

Produsele comandate se vor livra exclusiv prin firmele de curierat Dragon Star si Urgent Cargus. Comenzile de incaltaminte copii se fac prin intermediul e-mailului, la adresele din pagina de contact a site-ului.

Pretul transportului este de 22 lei, pentru comenzi en-detail.

Pentru comenzile en-gros, IVIA isi asuma costurile de ramburs.

Livrarile se fac pe tot teritoriul tarii de luni pana sambata. Pentru livrarile de sambata este posibil ca  firmele de curierat sa perceapa tarife mai mari!

CONDITII DE PLATA

Plata se va face la ramburs. Veti plati direct curierului contravaloarea coletului in numerar sau cu CEC bancar in functie de valoarea comenzii si conditiile contractuale discutate in prealabil cu reprezentantii firmei.

POLITICA DE RETURNARE

Ordonanta de Guvern nr. 130/2000 reglementeaza conditiile si cadrul contractual in cazul convetiilor incheiate la distanta. Conform dispozitiilor acestei Ordonante, produsele comandate se pot returna in 10 zile lucratoare, fara invocarea unui motiv anume. Astfel, in zece zile de la primirea coletului il veti putea returna expeditorului urmand a va fi rambursata contravaloarea coletului, mai putin taxele de transport (conform aceluiasi text normativ). Deasemenea produsele returnate trebuie sa fie intacte, nefolosite, fara defecte, pete sau orice alta uzura fizica, cu toate etichetele atasate. In caz contrar IVIA are dreptul de a refuza rambursul.

Update cookies preferences