• Ivia - pantofi copii
ยป
Garantie

Garantie Ivia - Incaltaminte pentru Copii

Talonul de garantie al produselor IVIA pe care il gasiti in fiecare cutie de incaltaminte pentru copii achizitionata, impreuna cu bonul fiscal trebuiesc pastrate pentru a face dovada achizitionarii produselor si a datei acesteia. In cazul eventualelor reclamatii va puteti adresa atat magazinului nostru din Cluj Napoca, str. Andrei Saguna nr.6  cat si magazinului de la care ati achizitionat produsele.

Talonul de garantie va asigura toate drepturile conferite consumatorilor de legea nr. 449/2003 si OUG 21/1992, republicate.

Termenul de garantie oferit de firma noastra este de 30 de zile de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului. Orice deficient constatata va fi remediate in termen de maxim 15 zile lucratiare, de la data la care cumparatorului a adus-o la cunostinta vanzatorului.

Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare. Pentru acordarea garantiei este necesara respectarea instructiunilor de folosire care se regasesc pe verso-ul fiecarui talor de garantie.

Update cookies preferences